פסטה עם ירקות

זמן הכנה: 60 דק'

רכיבים :

  • 2-3 מנות
  • 1 פלפל אדום גדול
  • 1 פלפל צהוב גדול
  • 1 זוקיני בינוני
  • 1 חציל בינוני
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 10 שיני שום קונפי
  • 10 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
  • 100 מ”ל (בערך 1/3 כוס) ציר ירקות או מי הבישול של הפסטה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • 500 גרם ספגטי

אופן הכנה :

1. מכינים קונפי שום.

2. חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס”מ וקוצצים את הפטרוזיליה.

3. מרתיחים סיר לפסטה במים וממליחים.

4. במחבת גדולה מחממים כף שמן זית על להבה גבוהה ומוסיפים את הירקות בסדר הבא במרווחים של חצי דקה עד דקה: שני סוגי הפלפלים, הבצל הסגול, החציל והזוקיני.

5. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים את ציר ירקות. ממצמים את הנוזלים.

6. בינתיים מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד לדרגת אל-דנטה, מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות.

7. מפזרים מעל את קונפי השום והפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.

מצרכים שתוכלו לרכוש פה

עגלת קניות
התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש.

איזה כיף לראות אתכם שוב...

אנא הזינו מספר נייד כדי להתחבר לחשבונכם. אם במקרה המספר לא רשום, תועברו לעמוד הרשמה, נתראה בפנים!

התחברות

הירשמו לאתר והצטרפו למועדון

מלאו את הפרטים כאן למטה, גם נרשמים לאתר וגם מצטרפים אוטומטית למועדון של שוק בלדי.

[jckwds]
דילוג לתוכן