רכיבים :
- פלפלים / 6 צבעים
- בשר / 500גר’
- בצל / קצוץ 1
- רסק עגבניות / 3 כפיות גדולות
- פלפל שחור / כפית קטנה
- פפריקה / כפית קטנה
- מלח /כפית קטנה
- קצת כוסברה
- שמן / 3 כפיות
- אורז מבושל לפי הטעם
- רוטב עגבניות לפי הצורך
אופן הכנה :
1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל , מתבלים בפלפל שחור, פפריקה ומלח
2. משאירים את התערובת למשך 5 דקות , ואז מוספים כף רסק עגבניות ,כוסברה, בשר, ואורז מבושל.
3. מערבבים את החומרים ומבשלים כמה דקות .
4. לוקחים את הפלפלים , מסירים את הגרעינים ושוטפים אותם .
5. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר והאורז .
6. במגש זכוכית שמים מספיק רוטב עגבניות ושתי כפות רסק עגבניות על גבי המגש , מחלקים את הפלפלים במגש .
7. הכניסו את המגש לתנור שחומם מראש לחום בינוני , למשך 15 דקות .