רכיבים :
- עוף (קצוץ ומנוקה)
- שן שום כתוש
- כפית אבקת קארי
- שמן זית 2 כפיות
- כורכום חצי כפית
- שבעה תבלינים 1 כפית
- כוס יוגורט
- ג’ינג’ר חצי כפית (כתוש)
- כפית מלח
- 2 תפוחי אדמה (חתוכים לקוביות)
- כוס פטריות (חתוכה לחצאים)
- 3 גזר גרגירים (קצוצים לעיגולים)
- 4 קישואים גרגירים (קצוצים לקוביות)
- 1 בצל (פרוסות קצוצות)
- חצי כוס מים
אופן הכנה :
1. מערבבים בקערה רחבה את היוגורט, הכורכום, המלח, שבעת התבלינים, השום, שמן הזית, הקארי והג’ינג’ר.
2. מוסיפים את העוף, מערבבים היטב עם המרינדה ומשאירים את התערובת למשך 60 דקות.
3. שמים את העוף עם המרינדה בתבנית התנור.
4. מורחים את תפוחי האדמה, הבצל, הגזר, הקואים פטריות מסביב לעוף הכבוש.
5. מוסיפים מים למגש, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך שעה, עד שהעוף והירקות מבושלים.
6. מטגנים את פני המגש ומגישים חם לצד הסלט, לפי הרצון.