כרוב ממולא

זמן הכנה: 60 דק'

רכיבים :

  • 1. כרוב בגודל בינוני
  • 2. שתי כוסות אורז קטן
  • 3. 300 גרם בשר טחון
  • 4. חצי כוס שמן צמחי
  • 5. כפית תבלינים מעורבים
  • 6. שלוש כפיות קטנות מלח
  • 7. כפית כמון
  • 8. חצי כפית פלפל שחור
  • 9. ראש שום שלם מקולף
  • 10. כוס מיץ לימון

אופן הכנה :

1. משרים שתי כוסות אורז במים למשך 20 דקות

2. חלקו את הכרוב למספר חלקים כדי להקל עליכם להרתיח אותם

3. מחממים את המים בסיר ומביאים אותם לרתיחה , ואז מרתיחים אותם במשך 10 דקות

4. לשים מעל את האורז, הפלפל , התבלינים , הבשר הטחון , הכמון וכמות השמן

5. מוספים להם שתי כפיות מלח , ואז מערבבים אותם עם הבשר

6. ממלאים את הכרוב במלית אורז ובשר , ואז סוגרים את הקצוות עוטפים אותם

7. מניחים את הכרוב הממולא בתחתית הסיר , ומניחים ביניהם את השום

8. כשמסיימים שמים מעליהם צלחת כבדה כדי שהעלים לא יתפרקו בזמן הרתיחה

9. לטבול את הכרוב במים , להוסיף כף מלח וחצי כוס מיץ לימון

10. השאירו אותם על האש עד שהוא מתחיל לרתוח , ואז מנמיכים את האש ומשאירים אותו למשך 60 דקות .

11. כשהכרוב מבושל והמים נספגים , מגישים אותם בכלים עם פרוסות לימון

מצרכים שתוכלו לרכוש פה

עגלת קניות
התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש.

איזה כיף לראות אתכם שוב...

אנא הזינו מספר נייד כדי להתחבר לחשבונכם. אם במקרה המספר לא רשום, תועברו לעמוד הרשמה, נתראה בפנים!

התחברות

הירשמו לאתר והצטרפו למועדון

מלאו את הפרטים כאן למטה, גם נרשמים לאתר וגם מצטרפים אוטומטית למועדון של שוק בלדי.

[jckwds]
דילוג לתוכן