רכיבים :
- שמן זית: רבע כוס
- בצל: 1 חתיכה (קצוץ)
- שום: שן (כתושה)
- חציל: חתיכה אחת (גדולה חתוכה לקוביות קטנות)
- עגבנייה: 2 טבליות (קלופות וקצוצות)
- פלפל ירוק: 1 חתיכה (קצוץ דק)
- – בולגור: כוס (שטופה ומרוקנת)
- רסק עגבניות: כף וחצי
- כמון: כפית
- קינמון: רבע כפית
- מלח: חצי כפית
אופן הכנה :
1. בסיר מטגנים את הבצל והשום עם שמן זית במשך 5 דקות עד לריכוך.
2. מוסיפים את החציל ומערבבים עוד חמש דקות.
3. מוסיפים עגבניות קצוצות, פלפלים קצוצים, בורגול שטוף, רסק עגבניות, מלח, קינמון וכמון ומערבבים היטב
4. לטבול את התערובת במים חמים, לכסות את הסיר, להנמיך את האש ולהשאיר את הסיר ע האש למשך 25 דקות עד שהמים שלו מתייבשים ומתבגרים.
5. יוצקים את התערובת לכלי הגשה ומגישים חם עם יוגורט.