פירות קפואים – כל מה שאתם צריכים לדעת

פירות קפואים הם פירות טריים שעברו תהליך של הקפאה, במטרה לשמר אותם לאורך זמן. תהליך ההקפאה מאריך את תקופת הטריות הפוטנציאלית של הפירות ומשמר את הטעם, המרקם והערכים התזונתיים שלהם. כך, תוכלו להמשיך לצרוך את הפירות הקפואים לאורך זמן, מבלי לדאוג שיתקלקלו

אילו סוגים של פירות קפואים ניתן לרכוש?

  • אוכמניות: אוכמניות קפואות הן מקור מצוין לאנרגיה, ויטמינים ומינרלים.
  • תותים: תותים קפואים הם מקור מצוין לסיבים, ויטמין C ומינרלים.
  • בננות: בננות קפואות הן מקור מצוין לאנרגיה ופחמימות.
  • אננס: אננס קפוא הוא מקור מצוין לאנזים ברומליין, אשר יכול לסייע לתפקודה התקין של מערכת העיכול.
  • מנגו: מנגו קפוא הוא מקור מצוין לוויטמין C, ויטמין A ומינרלים.

אילו ערכים תזונתיים קיימים בפירות קפואים?

פירות קפואים הם מקור מצוין לסיבים, ויטמינים ומינרלים. הם מכילים כמות גבוהה של אנרגיה, ולכן הם יכולים לשמש כחטיף בריא ומזין. להלן כמה מהערכים התזונתיים של פירות קפואים נפוצים:

  • אוכמניות: אוכמניות קפואות מכילות כ-80 קלוריות למאה גרם, ו-4 גרם סיבים.
  • תותים: תותים קפואים ילים כ-32 קלוריות למאה גרם, ו-3 גרם סיבים.
  • בננות: בננות קפואות כילות כ-105 קלוריות למאה גרם, ו-2 גרם סיבים.
  • אננס: אננס קפוא מכיל כ-76 קלוריות למאה גרם, ו-2 גרם סיבים.
  • מנגו: מנגו קפוא מכיל כ-62 קלוריות למאה גרם, ו-2 גרם סיבים.

אילו יתרונות בריאותיים ניתן למצוא בפירות קפואים?

פירות קפואים יכולים להוות חלק חשוב בתזונה בריאה. הם יכולים לעזור לשפר את הבריאות הכללית, ולהפחית את הסיכון למחלות כרוניות מסוימות. בשורות הבאות נציג כמה מהיתרונות הבריאותיים של פירות קפואים:

  • הם יכולים לסייע בשמירה על משקל תקין: פירות קפואים הם מקור מצוין לסיבים, אשר יכולים לעזור להרגיש מלאים ולהפחית את הצורך באכילה.
  • הם יכולים לסייע בשיפור הבריאות העיכולית: פירות קפואים עשירים בסיבים, אשר יכולים לסייע בתנועת המעיים תקינה.
  • הם יכולים לסייע בהפחתת הסיכון למחלות לב: פירות קפואים עשירים בנוגדי חמצון, אשר יכולים לעזור בהגנה מפני נזק לתאי הלב.
  • הם יכולים לסייע בהפחתת הסיכון לסוכרת: פירות קפואים עשירים בסיבים, אשר יכולים לעזור לווסת את רמות הסוכר בדם.

פירות קפואים ניתן לאכול כחטיף, להוסיף לתבשילים, או להשתמש בהם במתכונים. בנוסף, פירות קפואים יכולים להיות בסיס נפלא לשייקים בריאותיים שיכולים להוות תחליף בריא ומזין לארוחות. ניתן להכין שייקים על בסיס חלב פרה, תחליפי חלב טבעוניים או מים. לסיכום, פירות קפואים הם מוצר מזון בריא וטעים, אשר יכול להוות חלק חשוב בתזונה בריאה. בעת בחירת פירות קפואים, חשוב לבחור פירות קפואים ללא תוספת סוכר.

שיתוף:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם...

עגלת קניות
התחל להקליד כדי לראות מוצרים שאתה מחפש.

איזה כיף לראות אתכם שוב...

אנא הזינו מספר נייד כדי להתחבר לחשבונכם. אם במקרה המספר לא רשום, תועברו לעמוד הרשמה, נתראה בפנים!

התחברות

הירשמו לאתר והצטרפו למועדון

מלאו את הפרטים כאן למטה, גם נרשמים לאתר וגם מצטרפים אוטומטית למועדון של שוק בלדי.

[jckwds]
דילוג לתוכן